پیشگامان

افق ای تی

پیشگامان

افق ای تی

رستوران سنتی تهران

رستوران سنتی تهران|بهترین رستوران های تهران
خانهوبلاگرستوران سنتی تهران|بهترین رستوران های تهران
رستوران سنتی تهران|بهترین رستوران های تهران
رستوران سنتی تهران
رستوران سنتی تهران؛یکی از هیجان‌انگیزترین بخش‌های سفر به هر کشوری، امتحان کردن غذاهای محلی آن منطقه است. وقتی به کشوری سفر می‌کنید که سبکی کاملاً متفاوت در ترکیب مواد و تهیه غذاها دارد، جالب‌ تر می‌شود. بدون شک، غذاهای ایرانی می تواند یک ماجراجویی کاملاً جدید برای یک خارجی باشد، البته اگر تا به حال غذاهای ایرانی را امتحان نکرده باشد.



سفره خانه سنتی باران و کترینگ رستوران باران ، آماده ی ارائه سفارشات مجالس ،مناسبت ها ، جشن ها و خدمات دهی به ارگان های دولتی و خصوصی می باشد.

برای اطلاع از قیمت ها و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

تماس با ما 

بسیاری از انواع کباب ها، انواع خورش های آرام پز، انواع دسرها و شیرینی ها و ادویه ها و مواد اولیه خاص، آشپزی ایرانی را به یکی از هیجان انگیزترین غذاهای دنیا تبدیل کرده است!

 

در حین کاوش در شهرهای مختلف این کشور گزینه های جدیدی نیز خواهید داشت زیرا سبک آشپزی در هر شهر یا منطقه متفاوت است. اما با وجود خود غذا، محیطی که غذا در آن سرو می شود نیز بر تجربه شما تأثیر می گذارد.

 

بنابراین، اگر اهل ماجراجویی هستید یا صرفاً به دنبال رستوران‌هایی با فضای منحصربفرد هستید، در این مقاله با ما همراه باشید تا درباره بهترین مکان‌ برای غذا خوردن  در یک رستوران سنتی در تهران بیشتر بدانید.

برای سفارش غذای مجلسی مهمانی میتواند از رستوران باران برای ارائه بهترین ها کمک بگیرید. 

 

رستوران های تهران
در شهری پهناور مانند تهران، گزینه های غذایی بی پایان به نظر می رسند. در طول سال‌ها، فودکورت‌ها، رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌های زیادی در تهران پدید آمده‌اند، اما گزینه‌های کمی وجود دارد که در بین مردم محلی بسیار محبوب بوده و هستند که سفره خانه باران یکی از رستوران های دنج تهران سنتی معروف و بی نظیر در تهران است.همچنین این رستوران از جمله رستوران سنتی با قلیون نیز است.

 

تهران از آنجایی که شهر پرجمعیتی است باید تمام خواسته‌های ساکنان را برای رستوران‌ها و کافه‌های مختلف برآورده کند، به‌خصوص زمانی که محبوب‌ ترین سرگرمی مردم چیزی جز صرف غذا در بیرون از خانه نیست! رستوران‌ها، کافه‌های تهران قلب‌ تپنده شهر هستند و آن را به شهری واقعی تبدیل کرده‌اند. طیف وسیعی از غذاهایی که مشتریان زیادی با ذائقه‌های مختلف را برآورده می‌کند، در تهران یافت می‌شود. از مردم محلی گرفته تا بین‌المللی، از استراحتگاه‌های سنتی گرفته تا اقامتگاه‌های مدرن و از غذاخوری‌های دنج تا فودکورت‌های شلوغ، همگی میزبان مهمان‌های مشتاق هستند.

 

رستوران ها و کافه های تهران به طور عمده به سنتی و مدرن تقسیم می شوند. بیشتر رستوران های سنتی تهران به صورت قدیمی هستند و انواع سالاد، سوپ، غذاهای محلی ایرانی، شیرینی های سنتی، دسر و نوشیدنی سرو می کنند. موسیقی کلاسیک ایرانی اغلب در حین صرف غذا پخش می شود. امروزه تقریبا همه نام رستوران هتی سنتی را شنیده اند. رستوران باران از رستوران های معروف اسنتی یرانی است.

این رستورا یکی از معروف ترین رستوران های ایرانی در تهران است که با استقبال خیل عظیمی از مردم رو به رو شده است.طراحی شگفت انگیز، نام منحصر به فرد، غذاهای متنوع ایرانی و سرو غذای خاص آن، مدت کوتاهی پس از افتتاح آن را به شهرت رساند. می توان گفت سفره خانه ی باران  انقلابی در عصر رستوران های ایرانی و غذاهای ایرانی است. هر چیزی در این رستوران با حفظ سنت ها، نوآوری ها و خلاقیت های خاص خود را دارد. در ادامه به ویژگی های این رستوران که جلوه ای از رستوران های اصیل ایرانی است پرداخته می شود.

رستوران های سنتی بخش بزرگی از صنعت رستوران را در بر می گیرند. این نوع رستوران ها از مکان های مستقل محلی گرفته تا مبل های چوبی بزرگتر را شامل می شود. ویژگی های تعریف شده شامل سرویس میز و یک وعده غذایی نشسته است. صندلی ها به طور کلی بزرگ و راحت هستند. به طور کلی یک تم، دکور خاص و محیطی وجود دارد که تجربه غذاخوری را برجسته می کند. بسته به نوع غذا، مشتریانی که در یک رستوران سنتی غذا می خورند تقریباً هر چیزی را می توانند پیدا کنند.

مشتریان عادی غذاخوری هنوز هم می توانند یک وعده غذایی نسبتاً سریع دریافت کنند، اما می توانند بنشینند و از سرویس میز لذت ببرند. تقریباً در هر منطقه ای رستوران سنتی وجود دارد که نیازهای یک وعده غذایی شبانه در هفته یا یک موقعیت خاص تر را برآورده می کند. تقریباً همه غذاها ی سنتی برای این نوع رستوران ها مناسب است، بنابراین مشتریان مطمئناً یک مکان صرف غذا پیدا می کنند که هوس های آنها را برآورده کند.

 

از یک "رستوران سنتی" در تهران چه انتظاری باید داشته باشیم؟
اکثر مردم وقتی به غذای سنتی فکر می کنند، رستورانی را تصور می کنند که برای چندین نسل در دست یک خانواده بوده است. برای بسیاری از رستوران ها، این درست است. با این حال، کیفیت آن رستوران ها را به ما اطلاع نمی دهد. بسیاری سعی می کنند مهمان ها را با تلاش برای ظاهر سنتی خود مجذوب کنند. این کاملا قانونی است زیرا هیچ تعریف رسمی برای آنچه که می توان رستوران سنتی نامید وجود ندارد.

 

تعریف سنت
اما «سنت» چیست؟ بر اساس ویکی پدیا، "انتقال کل دانش، توانایی ها و همچنین آداب و رسوم و عملکرد یک فرهنگ یا گروه" است. این را می توان به راحتی به غذا منتقل کرد. دانش و توانایی ها را می توان دستور العمل های ویژه یا روش های آماده سازی که از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است درک کرد. خود رستوران نیز می‌تواند بخشی از سنت باشد، اگر در چندین نسل منتقل شود.

 

همگام شدن با زمان
سنتی و امتحان شده همیشه در ابتدا مثبت به نظر می رسد. مانند بسیاری از زمینه های دیگر، این مخلوط است که موفقیت در غذا را نیز تضمین می کند. غذاهای سنتی  خوب ارائه شده در محیطی مدرن و مد روز سنتی مطمئناً بهتر از مسافرخانه های فرسوده ای که مهمانان مجبورند روی نیمکت های فلزی ناراحت کننده بنشینند، استقبال می شود. یک تیم جوان و پویا که شامل سنت های چند ساله نیز می شود و می تواند این را به مهمان ارائه دهد.

بسیاری از رستوران ها موفق شده اند ترکیب کاملی از عناصر سنتی و مدرن را پیدا کنند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد